november, 2020

21nov11:00LOKOSTRELCI ORKESTRALULLY │ BACH │ STRAUSS │ ŽURAJ …11:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Družinski koncerti Izvajalec: Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije , Steven Loy dirigent, Franci Krevh – povezovalec

Podrobne informacije

Družinski koncert 2
sobota, 21. november 2020, ob 11.00 

V simfoničnem orkestru so najštevilčnejša godala. So lokostrelci orkestra. Kako so godala zvenela skozi različna glasbena obdobja? Kako so se razvijala, da so postala tako neverjetno izrazna?

Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije
Steven Loy dirigent
Franci Krevh – povezovalec

spored LULLY │ BACH │ STRAUSS │ ŽURAJ …

* * *

Družinski koncerti 2020/21

Dvorana Marjana Kozine, Slovenska filharmonija

Družinski koncerti Slovenske filharmonije so unikatni glasbeni dogodki, ki uvajajo mlade poslušalce v svet simfonične in zborovske glasbe. Za prihajajočo sezono smo pripravili šest zanimivih in barvitih koncertov, ki bodo za lažje razumevanje moderirani.

Program je namenjen mladim poslušalcem od 6. leta naprej. Prepričani smo, da bodo na koncertih enakovredno uživali tudi mlajši bratci in sestrice ter seveda njihovi odrasli spremljevalci.

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X