april, 2021

10apr11:00PETER IN VOLK (prosto po Pižami)PROKOFJEV11:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Družinski koncerti Izvajalec: Pihalni kvintet Slowind, Boštjan Gorenc Pižama – povezovalec

Podrobne informacije

Družinski koncert 5
sobota, 10. april 2021, ob 11.00 

Saj poznate zgodbo o Petru in volku? O mladem, pogumnem dečku, ki se zoperstavi požrešnemu volku. Pa jo poznate v različici s pihalnim kvintetom? Tokrat bo ob spremljavi pihalnega kvinteta SLOWIND napeto zgodbo na samosvoj in unikaten način predstavil eden najuspešnejših slovenskih pisateljev za mladino – Boštjan Gorenc Pižama.

Pihalni kvintet SLOWIND
Aleš Kacjan
– flavta
Matej Šarc – oboa
Jurij Jenko – klarinet
Metod Tomac – rog
Paolo Calligaris – fagot

Boštjan Gorenc Pižama – pripovedovalec

* * *

Družinski koncerti 2020/21

Dvorana Marjana Kozine, Slovenska filharmonija

Družinski koncerti Slovenske filharmonije so unikatni glasbeni dogodki, ki uvajajo mlade poslušalce v svet simfonične in zborovske glasbe. Za prihajajočo sezono smo pripravili šest zanimivih in barvitih koncertov, ki bodo za lažje razumevanje moderirani.

Program je namenjen mladim poslušalcem od 6. leta naprej. Prepričani smo, da bodo na koncertih enakovredno uživali tudi mlajši bratci in sestrice ter seveda njihovi odrasli spremljevalci.

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X