Vpis abonmajev

Cenjeno občinstvo!

Za nami je obdobje negotovosti in čakanja, ki smo ga v Slovenski filharmoniji kaj hitro spremenili v čas muziciranja na daljavo. Peli in igrali smo podoknice varovancem domov za starejše ter se uspešno preizkusili na spletnih koncertih, ki ste jih lahko spremljali na družbenih omrežjih.

Obdobje čakanja smo izkoristili za temeljito prenovo abonmajske sheme in poživitev vsebine. Koncerte smo razvrstili v šest abonmajskih sklopov. V Slovenski filharmoniji bomo gostili obiskovalce Vokalno – inštrumentalnega programa (VIP), Pretežno vokalnega cikla (PVC) in Družinski abonma (DA!).

V Cankarjevem domu smo oranžno in modro barvo zamenjali za tri abonmajske sklope in sicer za abonma Filharmoničnih klasičnih koncertov (FKK), abonma Samih mogočnih skladb (SMS) in abonma Sodobnih orkestrskih skladb (SOS).

S prav posebnim navdušenjem vam predstavljamo nov cikel koncertov Sodobnih orkestrskih skladb (SOS), na katerem bomo prvič v Ljubljani v živo slišali znamenito simfonijo Turangalila Olivierja Messiaena, poleg nje pa še redko izvajane kultne skladbe skladateljev Edgarda Varèsa, Luigija Nona, Bernda Aloisa Zimmermanna, Johna Adamsa in Arva Pärta. Da bi bil vaš vstop v magični svet glasbe našega časa za vse nepozabna izkušnja, vas vsako soboto dopoldne pred sredinim koncertom vabimo, da nas ob enajsti uri obiščete v Slovenski filharmoniji na Sobotnih izobraževanih matinejah (SIM), kjer vam bomo odstrli vse tančice in vam omogočili vpogled v srž mojstrovin glasbe našega časa.

Zato zadihajmo s polnimi pljuči!

Matej Šarc
vršilec dolžnosti direktorja Slovenske filharmonije

* * *

Vpis abonmajev 2020/2021

Spoštovane abonentke, cenjeni abonenti!

Letošnji vpis abonmajev bo zaradi nepredvidljivih okoliščin potekal povsem na novo in le osebno pri blagajni Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, Ljubljana.

Vpis za dosedanje abonente: od 1. do 10. septembra 2020

Vpis za nove abonente: od 11. do 17. septembra 2020

med delavniki od 11. do 13. in od 15. do 17. ure osebno v Slovenski filharmoniji, Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana

 

Omejitev števila sedežev

Zaradi predpisane zakonske razdalje, je število sedežev v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma in Dvorani Marjana Kozine v Slovenski filharmoniji omejeno, zato vas vljudno prosimo, da se na vpis odzovete ter si pravočasno zagotovite abonmajsko vstopnico. 

Zamenjava termina v okviru istega abonmaja

Če koncerta zaradi višje sile ne morete obiskati v svojem terminu, vam bo Cankarjev dom ob doplačilu 2,00 € izdal vstopnico za drug termin v okviru vašega abonmaja. Zamenjavo abonmajskih vstopnic uredite na blagajni Cankarjevega doma najpozneje dva dni pred koncertom.

 

Če želite prejemati redne napovedi koncertov Slovenske filharmonije, vas prosimo, da nam sporočite svoj elektronski naslov po e-pošti info@filharmonija.si.

Abonentom Slovenske filharmonije nudimo znižano ceno pri nakupu posameznih vstopnic za koncerte Orkestra in Zbora Slovenske filharmonije v Slovenski filharmoniji.

 

CENIK

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X