maj, 2021

15maj11:00ZBOR!11:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Družinski koncerti Izvajalec: Zbor Slovenske filharmonijeJerica Bukovec – dirigentka, Franci Krevh – povezovalec

Podrobne informacije

Družinski koncert 6
sobota, 15. maj 2021, ob 11.00 

Je mešani ali ženski, pa moški, velik, mali, s solisti ali brez, pa še mnogo drugih različic. S pevci Zbora Slovenske filharmonije se bomo sprehodili skozi različne glasbene sloge in zasedbe. Boste zapeli z nami?

Zbor Slovenske filharmonije 
Jerica Bukovec – dirigentka
Franci Krevh – povezovalec

* * *

Družinski koncerti 2020/21

Dvorana Marjana Kozine, Slovenska filharmonija

Družinski koncerti Slovenske filharmonije so unikatni glasbeni dogodki, ki uvajajo mlade poslušalce v svet simfonične in zborovske glasbe. Za prihajajočo sezono smo pripravili šest zanimivih in barvitih koncertov, ki bodo za lažje razumevanje moderirani.

Program je namenjen mladim poslušalcem od 6. leta naprej. Prepričani smo, da bodo na koncertih enakovredno uživali tudi mlajši bratci in sestrice ter seveda njihovi odrasli spremljevalci.

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X