februar , 2021

08feb11:00VSE SOBE SO ODERSpletni koncert ob kulturnem prazniku 202111:00 V ŽIVO NA WWW.FILHARMONIJA.SIVrsta koncerta:Koncerti Izvajalec: Slovenski tolkalni projekt

Podrobne informacije

SLOVENSKI TOLKALNI PROJEKT & SLOVENSKA FILHARMONIJA
8. februar 2021 ob 11.00
na www.filharmonija.si

VSE SOBE SO ODER!

Pred nami je slovenski kulturni praznik, 8. februar, ki ga ne more »vzeti« niti virus. Osrednji kulturni praznik bomo tradicionalno obeležili tudi SToP-ovci in Slovenska filharmonija, tokrat pod naslovom VSE SOBE SO ODER!

Navezujemo se na citat čudovitega pisatelja Williama Shakespearea »Ves svet je oder, in vsi možje in žene zgolj igralci: nastopajo in spet odhajajo in vsak igra v življenju razne vloge«.

Tokrat vas vabimo, da ste glasbeniki. Da zaigrate skupaj s SToP-ovci. Da naredite koncert doma, saj so vse sobe oder in vse okoli vas je glasbilo.

Na spletni naslov stop.slovenija@gmail.com do 2. februarja 2021 pošljite doma narejen video posnetek v trajanju približno 20 sekund, z vsaj tremi osebami ali več, ki igrajo na predmete, ki se navezujejo bodisi na:

a) kuhinjsko posodo, koše za smeti …
ali
b) lesene predmete
ali
c) tipkovnice, pisalne stroje …

Izbrane videoposnetke ter seveda v živo izvedene skladbe Slovenskega tolkalnega projekta, boste lahko videli na spletnem koncertu, 8. februarja 2021 ob 11.00, preko spletne strani Slovenske filharmonije.

Praznujte kulturni praznik z nami!
Slovenska filharmonija

Organizator

Slovenski tolkalni projekt

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X