maj, 2019

26maj18:00Spomladanski koncert Papirniškega pihalnega orkestra Vevče18:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Vljudno vas vabimo na spomladanski koncert Papirniškega pihalnega orkestra Vevče Narisani z glasbo iz animiranih filmov in risank.

Ljubiteljev risank tudi med nami ne manjka, zato bo tokratni koncert posvečen animiranim likom, ki so prevzeli tako mlade, kot tudi malo starejše generacije. Med drugimi nas bosta s svojim večnim lovljenjem in nagajanjem obiskala Tom in Jerry, zver bo odkrivala pot do resnične ljubezni, Simba se bo zazibal v ritmih Hakune matate, Neverjetni pa bodo poskrbeli, da bo koncert uspel zares heroično. Za piko na i pa bomo priča tudi pripovedovanju v živo s skupino Bajaté!

Vabljeni torej vsi mladi in mladi po srcu v nedeljo, 26. maja ob 18.00 v Slovensko filharmonijo. Se vidimo? Mi bomo lepi, obljubimo! Kot iz risanke.

Vstopnice: pri članih orkestra ter uro pred koncertom v Slovenski filharmoniji.

TIP koncerta

Simfonični koncert

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X