januar, 2019

12jan20:00Novoletni koncert Orkestra Simfonika Vrhnika20:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

ORKESTER SIMFONIKA VRHNIKA
Mešani pevski zbor MAVRICA Vrhnika
Mešani pevski zbor dr. FRANČIŠEK LAMPE Črni Vrh
MILENA KESER – klarinet
Dirigent: MARKO FABIANI
Zborovodkinji: DARINKA FABIANI, KATJA BAJEC FELC
Koncert povezuje: SANJA REJC

Novoletni koncert je tradicionalna prireditev Orkestra Simfonika Vrhnika in MePZ Mavrica Vrhnika, v zadnjih letih pa pri ustvarjanju koncerta sodeluje tudi MePZ dr. Frančišek Lampe Črni Vrh. Na odru se zbere več kot 150 glasbenikov, ki poslušalce vsako leto navdušijo s privlačnim programom in zanimivim izborom solistov. Letos je to vrhunska mlada klarinetistka, Vrhničanka Milena Keser, ki zaključuje študij klarineta na znamenitem salzburškem Mozarteumu. S Fantazijo na glasbo iz opere Traviata bo pokazala briljantnost svojega igranja. Glasbeniki vas bodo razvajali tudi z večnimi melodijami Straussa, Smetane. Beethovna in Brahmsa, spomnili se bodo nepozabnega Oliverja Dragojevića ter program dodatno popestrili z zabavnimi skladbami. Vabimo vas, da začetek novega leta obarvate z glasbo in se jim pridružite na 31. Novoletnem koncertu.

Prodaja vstopnic, od 27. 12. dalje:
mojekarte.si in prodajna mesta v sistemu mojekarte.si (TIC, Petrol …)
12 in 10 €
Popoldanska otroška vstopnica – 50% popust

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X