maj, 2019

10maj19:00Na krilih pomladi19:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Koncert pihalnega orkestra Logatec
dirigent Vid Pupis

Pihalni orkester Glasbene šole Logatec
Mladinska sekcija Pihalnega orkestra Logatec
Združeni mladinski in otroški zbor OŠ Tabor Logatec
POŠ Hotedršica

V luči priprav na 39. tekmovanje slovenskih godb na najvišji – koncertni težavnostni stopnji, ki bo konec maja v Krškem, bo orkester predstavil svoj tekmovalni program na koncertnem odru Slovenske filharmonije. Na odru pa ne bodo sami. Kot gostje se jim bodo pridružili tudi Pihalni orkester Glasbene šole Logatec, Združeni mladinski in otroški zbor OŠ Tabor Logatec ter POŠ Hotedršica in Mladinska sekcija Pihalnega orkestra Logatec.

Vstopnice bodo na voljo v prostorih društva (Tržaška cesta 27, Logatec, zadaj za trgovino Mavrica) od ponedeljka, 6. 5., do četrtka, 9. 5., med 18.00 in 19.30 uro ter eno uro pred koncertom v Slovenski filharmoniji. Cena vstopnice je 15 €.

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X