december, 2019

03dec21:00MILOŠ SIMIĆ: IZPOVED FILHARMONIKA21:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Vljudno vabljeni na koncert Miloša Simića, konceptualnega umetnika in violinista Orkestra Slovenske filharmonije, ki proslavlja 20 let ustvarjanja v Sloveniji.

Obeta se nastop številnih glasbenikov, Miloševih dolgoletnih sodelavcev iz Slovenske filharmonije ter drugih skupin in umetnikov.

Apolonska skladnost, dionizijska neukrotljivost in drzna inovativnost – to je le nekaj obrazov postsodobnega umetnika Miloša Simića, ki se poigrava z glasbo ter tako že desetletja razvija svoj glasbeni izraz, ki izhaja iz klasične glasbe, zapušča njene okvire in se k njej spet vrača.

»Vilinski virtuoz« in multiinstrumentalist svoj življenjski idealizem in slo po lepoti preliva v glasbo, drugačno, resnično in samosvojo; glasbo grenko-sladkega okusa in žametnega vonja, ki ga imajo radi redki izbranci.

vstopnice:
blagajna Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, Ljubljana
med delavniki od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom
T+386 1 24 10 800, E info@filharmonija.si
spletna prodaja: https://filharmonija.kupikarto.si/

cene vstopnic: 15/12€* – I. kategorija
10/7€* – II. kategorija
*popust za dijake, študente, upokojence in abonente SF

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X