marec, 2020

01mar18:00Gary Graden & Komorni zbor Megaron18:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Nedelja, 1. marec 2020, ob 18.00
Slovenska filharmonija

Gary Graden & Komorni zbor Megaron

Spored: J. S. Bach

Prisrčno vabljeni na koncert s priznanim dirigentom Garyjem Gradenom in Komornim zborom Megaron, na katerem boste lahko prisluhnili čudovitim baročnim skladbam Johanna Sebastiana Bacha.
Komorni zbor Megaron se letos loteva projekta intenzivnega študija baročne glasbe J. S. Bacha, v okviru katerega bo pod vodstvom odličnega Garyja Gradena en teden preživel na vsakodnevnih intenzivnih vajah. Teden bo zbor zaokrožil s koncertom, ki ga bo obogatil tudi baročni orkester s koncertno mojstrico Mario Lindal.

VSTOPNICE:
Rezervacija kart po enotni ceni 10 € je možna na elektronskem naslovu kdmegaron@gmail.com.
Prevzem kart je možen 27. in 28. februarja 2020 med 17.00 in 19.00 v avli Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu in na dan koncerta, 1. marca 2020, med 15.30 in 17.30 v avli Slovenske filharmonije v Ljubljani.

Koncert organizirata KD Megaron in KD Gašperčki
Koncert so omogočili JSKD RS, MOL, Zavod sv. Stanislava

Za več informacij:
kzmegaron.com
facebook.com/kzmegaron

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X