junij, 2021

02jun20:00Gallusov oder izbranihKvartet članov Münchenskih filharmonikov20:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Glavna zvezda večera bo eden najuspešnejših štipendistov Rotary kluba Ljubljana in Gallusovih varovancev, flavtist Martin Belič, edini Slovenec, ki je član Münchenskih filharmonikov. Nekateri ga štejejo za naslednika znamenite Irene Grafenauer, ki je bila tudi njegova profesorica na Mozarteumu.

Več o njem na povezavi:
https://navdihni.me/martin-belic-edini-slovenec-med-prestiznimi-munchenskimi-filharmoniki/.

S Kvartetom članov Münchenskih filharmonikov bosta nastopila Gallusova varovanca, flavtistka Dorotea Senica in violinist Timotej Willewaldt.

Pomladno vzdušje bo pričarala glasba velikih mojstrov Wolfganga A. Mozarta, Pabla de Sarasateja, Edvarda Edgarja, Franza in Karla Dopplerja in Grigorasa I. Dinicuja.

Vstop je prost, obvezna pa je rezervacija na e-naslov info@ustanova-gallus.si oz. na GSM 041 693 637 vsak dan od 10. do 12 ure do zapolnjenih mest. Število mest je omejeno, zato so rezervacije nujne.
Vstopnice bodo dobili vsi, ki jim bomo potrdili rezervacijo. Vsi prijavljeni bodo prejeli tudi vsa potrebna navodila glede epidemioloških razmer.

V Ustanovi Gallus bodo hvaležni za finančno podporo, za vsakega obiskovalca koncerta je priporočena donacija 20 €, lahko tudi več. K donaciji za mlade glasbene talente vabimo tudi vse, ki boste koncert spremljali v spletnem neposrednem prenosu.

Donacijo se lahko nakaže na račun: Ustanova Gallus, Metelkova ulica 6, Ljubljana,
IBAN 0201 1001 6061 274 s pripisom »za mlade glasbene talente«.
Obiskovalci koncerta lahko donirajo tudi v skrinjico, ki bo ob vhodu na koncertu.
PRIDRUŽITE SE S KLIKOM NA
https://video.arnes.si/watch/live/51qdxhzqxxdw
DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:50

Organizator

Ustanova Gallus

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X