maj, 2020

22maj19:30»I’VE GOT RHYTHM«J. Cage │ I. Lešnik │ A. I. Hačaturjan │ F. Krevh 19:30 V ŽIVO NA WWW.FILHARMONIJA.SIVrsta koncerta:Filharmonični spletni abonma Izvajalec: Tolkalci Orkestra Slovenske filharmonije: Špela Cvikl, Barbara Kresnik, Franci Krevh, Matevž Bajde

Podrobne informacije

PRENOS KONCERTA

Spored:
John Cage: Living Room Music
I. To Begin/II. Story
Igor Lešnik: Chamade
II. Retraite
Aram Iljič Hačaturjan (prir. Matt Springer): Plesi iz baleta Gajane
I. Ples vrtnic/IV. Lezginka
Franci Krevh: Mozaiki 1

Tolkalci Orkestra Slovenske filharmonije: Špela Cvikl, Barbara Kresnik, Franci Krevh, Matevž Bajde

* * *

Cenjeno občinstvo!

Minevata dva meseca od razglasitve epidemije novega koronavirusa, ki je po celem svetu zaustavil glasbeno življenje in ga postavil na dolgo in negotovo čakanje.
V Slovenski filharmoniji obžalujemo, da v tej sezoni ne moremo izvesti zadnjih skrbno načrtovanih koncertov. Zato smo za vas pripravili abonma koncertov komorne glasbe, ki jih bodo članice in člani Zbora in Orkestra Slovenske filharmonije izvedli v Dvorani Marjana Kozine brez navzočnosti občinstva. Ob upoštevanju vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužb z novim koronavirusom boste lahko v živo spremljali vseh dvajset komornih koncertov
Vabimo vas, da na spletni strani www.filharmonija.si spremljate najave in sporede naših koncertov. Ob določenem terminu odprite povezavo za spremljanje koncerta v živo in se prepustite muziciranju filharmonikov. Upamo, da vam bodo naše izvedbe vsaj nekoliko nadomestile načrtovane simfonične koncerte, ki jih vsi zelo pogrešamo.

S spoštovanjem,
Matej Šarc, v. d. direktorja Slovenske filharmonije

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

TIP koncerta

Komorni koncert

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X