junij, 2019

15jun19:30Festival univerzitetnih zasedb Ljubljana19:30 Vrsta koncerta:Koncerti

Podrobne informacije

Akademski pevski zbor Tone Tomšič univerze v Ljubljani letos prvič organizira Festival univerzitetnih zasedb Ljubljana. Vrhunsko delovanje zbora na mednarodnem področju v Ljubljano velikokrat privabi ustvarjalce iz celega sveta, zato smo se odločili, da bomo ta poletna gostovanja povezali v zaključeno celoto. Poleg koncertov smo pripravili bogat spremljevalni program, ki služi izmenjavi znanj in dobrih praks med sodelujočimi.

V sklopu festivala smo v Ljubljano povabili tudi univerzitetni orkester iz Dresdna, ki se nam bo predstavil na otvoritvenem koncertu festivala. Izvedli bodo tretjo simfonijo angleškega skladatelja Ralpha Vaughana Williamsa, ki sodi med skladateljeva najbolj poznana dela. V drugem delu koncerta pa se bo orkestru pridružil tudi APZ Tone Tomšič in izvedel nekaj skladb iz bogatega repertoarja velikana slovenske zborovske glasbe Lojzeta Lebiča, ob njegovi 85. letnici.

Kontakt za vstopnice: 051 219 003

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X