maj, 2020

23maj11:00Ciklus družinskih koncertov – 9. koncertPrestavljeno11:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Družinski ciklus

Podrobne informacije

VIDIM IN SLIŠIM VESOLJE
Primerno za otroke 8+

Klavirski trio Ars Musica
Bojana Šaljić Podešva, koncept in glasba, elektroakustični instrumenti

Glasbeno-vizualna predstava za klavirski trio in elektroniko povezuje glasbo in vesolje. Skladba Vidim in slišim vesolje obsega tri stavke kot uglasbitve treh vizualnih umetniških del. Skladateljica Bojana Šaljić Podešva je pristopila k vsem trem kot v nemem filmu, za čas katerega je bila značilna živa godba med projekcijo filma, vendar je to maniro nadgradila z novimi izraznimi sredstvi in tudi novimi – elektronskimi instrumenti. Rdeča nit, vesolje, zanima avtorico ne zgolj kot cilj, temveč predvsem kot pripomoček za širjenje posameznikovega obzorja: kadar (po)mislimo na vesolje, se zazdijo ob neskončnih časovno-prostorskih dimenzijah naše težave majhne, naše gostovanje na planetu Zemlja pa postane za trenutek skromnejše, hvaležnejše in v luči prijaznejšega sobivanja.

VSTOPNICE:
Cena vstopnice posameznega koncerta: 5 €
Nakup: blagajna Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, med delavniki od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom.
T +386 1 24 10 800, E info@filharmonija.si
Spletna prodaja: https://filharmonija.kupikarto.si/

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

TIP koncerta

DRUŽINSKI KONCERT

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X