marec, 2020

14mar11:00Ciklus družinskih koncertov – 7. koncert │ PRESTAVLJENOKoncert je odpovedan oziroma prestavljen za nedoločen čas11:00 Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Kongresni trg 10Vrsta koncerta:Družinski ciklus

Podrobne informacije

Spoštovani!
V skladu z ukrepi Sveta za nacionalno varnost RS vas obveščamo, da so koncerti Slovenske filharmonije do preklica odpovedani. Prosimo vas, da vstopnice zadržite, saj vas bomo kmalu obvestili o nadomestnem terminu.
Za informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@filharmonija.si, na telefonski številki 01/241 0810  ob delovnikih od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter na družbenih omrežjih Slovenske filharmonije.
Gre za višjo silo, za razumevanje se zahvaljujemo.

PETER IN VOLK
Primerno za otroke 5+

Pihalni kvintet Slowind
Boštjan Gorenc, recitator

Glasbena pravljica Peter in volk je zgodba o radovednem in pogumnem dečku Petru, ki se odpravi na pustolovščino v naravo. Spoznavali bomo glasbila prek nastopajočih likov – živali, ki jih sreča Peter na poti do gozda, med njimi je tudi volk. Besedilo in glasbo je izvirno za pripovedovalca in simfonični orkester napisal ruski skladatelj Sergej Prokofjev, tokrat pa nas bodo v pravljični svet ponesli člani pihalnega kvinteta Slowind in Boštjan Gorenc.

VSTOPNICE:
Cena vstopnice posameznega koncerta: 5 €
Nakup: blagajna Slovenske filharmonije, Kongresni trg 10, med delavniki od 11. do 13. in od 15. do 17. ure ter uro pred koncertom.
T +386 1 24 10 800, E info@filharmonija.si
Spletna prodaja: https://filharmonija.kupikarto.si/

Organizator

Slovenska filharmonija+386 1 2410 800 Kongresni trg 10, 1000 Ljubljana, Slovenija

TIP koncerta

DRUŽINSKI KONCERT

Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X