Politika zasebnosti

Zbiranje podatkov

Slovenska filharmonija spoštuje zasebnost, zato z osebnimi podatki strank ravnamo odgovorno in v skladu z zakonodajo
Zakon o varstvu osebnih podatkovZakonom o varstvu potrošnikov , Zakonom o elektronskih komunikacijah in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov )

Osebni podatki se uporabljajo zgolj za nemoteno izvajanje storitev Slovenske filharmonije.

Stranke, ki bodo podale privolitev za obdelavo osebnih podatkov, bomo podučili o namenu uporabe danih osebnih podatkov in pravicah, ki jih določa zakonodaja.

Upravljavec osebnih podatkov je SLOVENSKA FILHARMONIJA, Kongresni trg 10, Ljubljana, 1000 Ljubljana, matična št.: 5053242000, zastopnik Mahne Marjetica, tel. št.: 01 2410800, e-pošta: info@filharmonija.si

Vaši osebni podatki se bodo obdelovali na podlagi točke b prvega odstavka 6. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov). Uporabniki osebnih podatkov so interni oddelki SLOVENSKE FILHARMONIJE

in njegovi pogodbeni obdelovalci, s katerimi ima sklenjeno ustrezno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo dokler traja pogodbeno razmerje oziroma omejeno dalj časa, če tako določa zakon ali je tak zakoniti interes SLOVENSKE FILHARMONIJE. Skladno s 5. odstavkom 86. člena Zakona o davku na dodano vrednost, ZDDV-1, smo račune dolžni hraniti 10 let.

 

Pravice uporabnikov

Stranka oz. uporabnik spletne strani lahko od SLOVENSKE FILHARMONIJE (upravljalec osebnih podatkov) preko naslednjega e-poštnega naslova zahteva, da preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov: mateja.kostic@filharmonija.si

 • Uporabnik spletne strani ima pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le te. Upravljalec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po dostopu do osebnih podatkov.
 • Uporabnik spletne strani ima pravico do popravka netočnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le te. Upravljalec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po popravku netočnih osebnih podatkov.
 • Uporabnik spletne strani ima pravico do pozabe oz. izbrisa osebnih podatkov, ob izpolnjenih pogojih, ki jih določa člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov
 • Uporabnik spletne strani ima pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za neposredno trženje in profiliranje.
 • Uporabnik spletne strani ima pravico do odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi.
 • Uporabnik spletne strani ima pravico do pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

 

 

Postopek uveljavljanja pravic

 • Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov: mateja.kostic@filharmonija.si
 • Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.
 • Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

 

Varovanje zasebnosti

Za Slovensko filharmonijo in njeno spletno stran https://beta.webis.si/filharmonija

so vsi prejeti osebni podatki strank in uporabnikov spletne strani (kot so: ime in priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, IP naslov) zasebni in zaupni.

Osebni podatki so shranjeni v skladu z zakonodajo in dostopni le pooblaščenemu osebju ter osebi čigar so last.

Osebni podatki se uporabljajo izključno za pošiljanje e-poštnih obvestil ter prodajo kart. SLOVENSKA FILHARMONIJA osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, brez privolitve lastnika osebnih podatkov.

 

Varovanje podatkov

Podatki o strankah so shranjeni v digitalni obliki, se v tej tudi obdelujejo in varujejo v skladu z zakonodajo. Osebne podatke stranke potrebujemo za pošiljanje e-poštnih obvestil in prodajo kart. Vse osebne podatke bomo hranili tajno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ne sprejemamo avtomatiziranih odločitev v smislu 22. člena Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter ne oblikujemo profilov.

Obveščanje in komunikacija z uporabniki/strankami

SF bo z uporabnikom/stranko navezalo stik preko določenega medija komunikacije, v kolikor bo slednja/slednji v to privolil. Uporabnik/stranka z izpolnitvijo obrazca privoli na prejemanje oglasnih elektronskih sporočil, poda se dovoljenje za obdelovanje naslednjih podatkov:

 • ime in priimek,
 • telefonsko številko
 • e-poštni naslov,
 • IP naslov,

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala:

 • Jasno in nedvoumno bodo označena kot oglas,
 • Pošiljatelj bo jasno razviden,
 • Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne.
 • Predstavljen bo način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • Željo uporabnika o neprejemanju oglasnih sporočil, bo ponudnik spoštoval.


Uporabnik lahko ob prijavi na prejemanje oglasnih elektronskih sporočil odobri uporabo njegovih osebnih podatkov v naslednje namene:

PRIVOLITEV ZA:

Sledenje aktivnostim na spletni strani www.filharmonija.si:

 • Hramba in obdelava podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, s katero spremljamo vaše aktivnosti na spletni strani www.filharmonija.si, nam omogoča izvajanje storitev, kontaktiranje, povezano z vašimi aktivnostmi na spletni strani ter anonimizirano analizo uporabe spletne strani.
 • Vsi osebni podatki se uporabljajo samo za izvajanje naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti, razen v primeru, ko nam uporabnik to izrecno dovoljuje.

Prejemanje novic SLOVENSKE FILHARMONIJE o ponudbi in ostalih novostih velja do preklica in obsega:

 • uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic
 • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so obvestila o dogodkih in podobno
 • izvoz, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam omogoča pošiljanje novic
 • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)
Slovenska filharmonija
Piškotki / Cookies
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimiziranim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

X